2010.08.29.
18:09

Írta: omgrotflwtf

Reklámszövegírás az '50-es évekből.

Egy szép napon a feleséged hazajön a legjobb indokkal, hogy egy Volkswagent vegyél neki.

A nők óvatosak és odafigyelnek, de állandóan elkottáznak. Viszont ha egy Volkswagennel teszik ezt, az neked kevésbé fáj.

A VW alkatrészeket könnyen lehet cserélni. És olcsóak. Egy sárvédőt például a fél kocsi szétszedése nélkül lehet rajta cserélni, és csak 10 csavart kell hozzá meglazítani. Mindezt 25 dollárért.

És egy VW kereskedőnek mindig van egy olyan sárvédője, amire szükséged lehet. Mert ez az egyetlen fajta, amivel rendelkezik.

A legtöbb VW alkatrész cserélhető. Kívül és belül. Ami azt jelenti, hogy a feleséged nem csak a sárvédőket teheti tönkre. Megnyomhatja a motorháztetőt. Rányithatja valamire az ajtót. Vagy leütheti a lökhárítót. Dühössé tehet mindez, de szegénnyé nem fog.

Úgyhogy ha a jövőben a feleséged shoppingolni megy egy Volkswagennel, ne félj.

Könnyen kicserélhetsz mindent, amit a kocsi lassítására használ. Még a fékeket is.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://cushtybrovs.blog.hu/api/trackback/id/tr92256253

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása