2010.11.11.
15:51

Írta: JohnesWay

Olyan mint a Twitter, kivéve hogy fizetni kell érte...

From: Simon Edhouse

Date: Monday 16 November 2009 2.19pm
To: David Thorne
Subject: Logo Design


Hello David,

Azért kerestelek meg, mert egy elég izgalmas projecten dolgozom, és elérkezett a pillanat, hogy szükségem lenne egy logóra. Valami olyasmi, ami a peer to peer kapcsolódódást jellemzi.

Valamire szükségem van, mutatnom kell valamit a leendő ügyfeleknek ezen a héten, szóval megoldható lenne, hogy összedobj valamit az elkövetkező pár napban? Szükségem lenne még egy pár kördigramra, és egy egyoldalas websitera is. Ha sikerült meggyőzni az ügyfeleket, úgy neked is esne egy kis pénz.

Simon
_______________________

From: David Thorne
Date: Monday 16 November 2009 3.52pm
To: Simon Edhouse
Subject: Re: Logo Design

Kedves Simon,

Eltekintve a ténytől, hogy az év első felében elkészített projecteket még mindig nem fizetted ki, bármit is állítasz másoknak, örömmel tölteném a szabadidőmet azzal, hogy logókat és kördiagramokat rajzolok neked egy homályos jövőbeni igérgetésre alapozva, fizetség nélkül. Mellékeltben csatoltam a kördiagrammot, ha bármilyen változtatás kell, kérlek jelezd.

Tisztelettel, David


 

From: Simon Edhouse
Date: Monday 16 November 2009 4.11pm
To: David Thorne
Subject: Re: Re: Logo Design

Ez most valami kibaszott vicc akart lenni? elmondtam már, hogy az előző projekt nem jött össze. Jóval több pénzt és időt fektettem bele, mint Te. Ha annyi energiát fektetnél a megbízásokba, mint abba, hogy egy faszfej legyél ,sokkal sikeresebb lennél.



From: David Thorne
Date: Monday 16 November 2009 5.27pm
To: Simon Edhouse
Subject: Re: Re: Re: Logo Design

Kedves Simon,

Igazad van, és bocsánatot kérek. Az utolsó projekt valójában kereskedelmileg életképes és eredeti volt. Sajnos az a része, hogy a kereskedelmi szempontból életképes nem volt eredeti, és az a része, ami eredetileg nem volt életképes. Nincs kétségem afelől, hogy rengeteg "formabontó" és eredeti ötleted lenne, ha visszautaznánk az időben úgy 1950be, de a technológiára épülő projektjeidet már megvalósították néhány évvel ezelőtt, és valószínűleg e miatt nem kapják meg az őket megillető lelkesedést és tiszteletet. De még ha lenne is időgépen, akkor is a peep to peer technológiát fizetőssé tenné nem egy életképes és nem megvalósítható üzlet, akkor sem ha szuper kördiagramjaid és logód van.
Függetlenül ezektől csatoltam a kért logót, amely nem csak a peer-to-peer kapcsolatokhoz jó, hanem kifejezi általánosságban milyen veled együtt dolgozni.
Tisztelettel, David

 

 From: Simon Edhouse
Date: Tuesday 17 November 2009 11.07am
To: David Thorne
Subject: Re: Re: Re: Re: Logo Design

Most átlépted a határt! Ötleted nincs mekkora potenciál van egy ilyen projektben. A technológia segítségével a felhasználók peer-to-peer csatlakoznak, adnak információk, megosztanak, és ez

potenciálisan sok millió dollárt ér, de a a rövidlátásod miatt elcseszed az esélyed, hogy benne legyél.

From: David Thorne
Date: Tuesday 17 November 2009 1.36pm
To: Simon Edhouse
Subject: Re: Re: Re: Re: Re: Logo Design


Kedves Simon,
Akkor most feltaláltad a Twittert. Gratulálok. Ez az a helyzet, amikor egy időgép különlegesen jól jönne. Amikor olyan 12 lehettem, olvastam, hogy az idő lelassul amikor eléred a fénysebességet, szóval terveztem egy időgépet, apu hordozható generátorát felerősítve a triciklim hátuljára, és a hátsó kereket egy madzaggal rákötve a hátsó kerékre. Sajnos az időutazás helyett, mielőtt a jövőben találtam magam, utaztam vagy 50 métert a járdán 360km/órás sebességgel, mielőtt egy bokorban találtam magam. Amikor a nővérke megkérdezte, hogy mit írjon a baleset okának, azt mondtam írja hogy "idő utazási kísérlet" de ehelyett "emberi hülyeséget" írt. Ha tényleg lenne egy müködő időgépem, visszamennék az időben úgy 3-4 napot, és elolvasnám az epiláló krém leiírásán, hogy ne használjuk érzékeny területeken.  Visszamennék 1982be és elmagyaráznám magamnak, hogy hosszú távú fotográfiai katasztrófához vezet, ha a családi rendezvény előtt elmegyek és arra kérem a fodrászt, hogy pontosan olyan hajat vágjon nekem, mint Simon Lebonsé.
Tisztelettel, David
 

From: Simon Edhouse
Date: Tuesday 17 November 2009 3.29pm
To: David Thorne
Subject: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Logo Design


Te tényleg egy kibaszott idióta vagy, azt se tudod miről beszélsz. A projekt, amin dolgozom, sikeresebb lesz mint a Twitter egy éven belül. amikor eladom a projektet 40 millio dollárért, leszarom az emailjeidet, amiben könyörögsz, hogy adjak belőle, és küldök egy képeslapot a Yachtomról Ciao

 

From: David Thorne
Date: Tuesday 17 November 2009 3.58pm
To: Simon Edhouse
Subject: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Logo Design

 

From: Simon Edhouse
Date: Tuesday 17 November 2009 4.10pm
To: David Thorne
Subject: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Logo Design

Mindenki más képes meglátni a lehetőséget abban amit csinálok, rajtad kívül. Neked egy kibaszott okoskodó seggfejnek kell lenned. Csak egy rohadt logót, meg néhány kördiagramot kértem, ami neked meglett volna pár óra alatt.


From: David Thorne
Date: Tuesday 17 November 2009 4.25pm
To: Simon Edhouse
Subject: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Logo Design

Kedves Simon
Egyébként, amikor logó tervet kérsz tőlem, ténylegesen pár órát vesz igénybe,és 15 év tapasztalatot. Ingyen. Kördiagramokkal. Általában amikor emberek megkérnek, hogy logót tervezzek nekik, vagy weboldalt, vagy kördiagramot, cserébe nem kérem meg őket, hogy újítsák fel a lakásomat, vigyenek ki a reptérre, képviseljenek a bíróságon, vagy akármiből is élnek. Sajnos, az üzleti struktúrád "A Facebook király" és én is ilyet fogok csinálni, nem cserealap egy ilyen helyzetben, és nem is kérném.

Tisztelettel, David

From: Simon Edhouse
Date: Tuesday 17 November 2009 4.43pm
To: David Thorne
Subject: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Logo Design

Mi a faszomat akarsz? Most csinálsz nekem logót és diagramokat, vagy nem?

From: David Thorne
Date: Tuesday 17 November 2009 5.02pm
To: Simon Edhouse
Subject: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Logo Design

From: Simon Edhouse
Date: Tuesday 17 November 2009 5.13pm
To: David Thorne
Subject: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Logo Design

Soha többet ne írj nekem E-mailt.

From: David Thorne
Date: Tuesday 17 November 2009 5.19pm
To: Simon Edhouse
Subject: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Logo Design

Regards, David. Ok. Sok sikert a projektedhez. Ha kell bármi, szóljál nyugodtan,
Üdvözlettel, David


From: Simon Edhouse
Date: Tuesday 17 November 2009 5.27pm
To: David Thorne
Subject: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Logo Design

Baszódj meg.

 

8 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://cushtybrovs.blog.hu/api/trackback/id/tr642441812

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Geri_lgfx 2010.11.12. 16:55:44

Vajon milyen világmegváltó ötletet akar megvalósítani egy olyan ember, akinek még ahhoz is kevés, hogy egyedül összedobjon egy kis egyoldalas webpalot meg egy diagramot?

mcs · http://paralelart.wordpress.com/ 2010.11.17. 00:04:37

és tényleg volt már ilyen ügyfelem. igaz ő nem kördiagrammot kért.

joethebrutal 2013.11.14. 10:58:26

tipikusan az a szájkarate bajnok akihez átruccansz és a pofájába mászol hogy: "te ki a kurvaanyádnak ugatsz? majom!" ott hugyozza össze magát, a világmegváltó ötleteivel együtt. az ilyen emberek halálosan szánalmasak akik trenírozzák magukat hogy ők a világ zsenijei és ők találják fel a jövő nagy dolgait, de valójában szánalmas szarkupacok akik semmire nem viszik végül egy kocsmapultnál hőzöngenek majd hogy ezt meg azt ők találták fel csak ellopták tőlük az ötletet...
süti beállítások módosítása