2010.08.23.
15:57

Írta: JohnesWay

Arash AF-10 Egy lépéssel közelebb az 1200 lóerős valósághoz...

Őszinte leszek, életemben nem halottam az Arash tipusu személygépjárművekről, de utána mentem kicsit, elég jopofának tűnik. Akit érdekel utánajárhat némi angol tudással WIKI-n.

Lássuk a puszta tényeket. Az alapmodell 500 paci és potom €360.000 kóstál. A középső modell amely még nem lett beárazva, 800 lóig lett felhúzva. És akkor most jön az érdekesség: a top modell 1200(!!) lóerőt teljesít, amelyet utánunk vágnak €1.6 millióért, még a hülyének is megéri, mondván hogy annyi lovat kapunk mint egy Bugatti Veyron Supersport esetében,  egy szar Veyron Grand Sport áráért, úgyhogy tulajdonképpen ez egy jó ajánlat :) Ha az nem lenne elég, az Arash kínál egy egyedi autó konfigurátort, és az Arash AF-8at. Reméljük tudni fog mit kezdeni azzal a bizonyos 1200 lóval. Forrás autoblog.com

Képek:

 

Szólj hozzá!

Címkék: auto arash autok af 10 1200le

A bejegyzés trackback címe:

https://cushtybrovs.blog.hu/api/trackback/id/tr832241497

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása